To nye sangere i koret!

Vi ønsker Jon Bjørnar Sandve og Anne- Berit Buvik velkommen som nye, faste medlemmer i koret!

På bildet ser vi Jon Bjørnar (blårutete skjorte) i aksjon en solrik sommerdag i Tromsø. Foto: Yngve Olsen

På bildet ser vi Jon Bjørnar (blårutete skjorte) i aksjon en solrik sommerdag i Tromsø. Foto: Yngve Olsen

Jon Bjørnar blir fast innslag i tenorrekka. Han er en dyktig sanger og trivelig type som har vært med på en rekke prosjekter i Vokal Nord.

Etter endt utdannelse ved Norges Musikkhøgskole, arbeidet han i Operakoret ved Den Norske Opera & Ballett fra 2010 - 2020.

Jon har dessuten vært med i Det Norske Solistkor, og medvirket som sanger og skuespiller i Nationaltheatret sine oppsetninger av "Brand" (2008 ) og "En midtsommernattsdrøm" (2009).

I tillegg har han solistoppdrag med ensembler som Christiania mannskor og våre kolleger Vocal Art i Bodø.

I dag har han sin base i Rogaland, og arbeider ved siden av frilansvirksomhet som sangpedagog ved kulturskolen i Tysvær.

Foto: Yngve Olsen

Foto: Yngve Olsen

Anne-Berit Buvik har blitt nytt fast medlem i alt-rekka vår! Dette er ingen nykommer i koret - hun har vært med i våre produksjoner gjennom mange år.

Anne- Berit er opprinnelig fra Sørfold, men har bodd i Tromsø siden 2004. Våren 2016 avsluttet hun sin mastergrad ved musikkonservatoriet i Tromsø under professor Anne-Lise Sollied.

Anne- Berit er et velkjent fjes i byens musikkliv, med mange solistoppdrag. Hun synger mye i byens kirkerom, og er å høre i Ishavskatedralens populære midnattskonserter. Hun har vært solist i oppsetninger av Juleoratoriet av Bach, Magnificat av Bach, Händels Messias og Mozarts Requiem. Hun har også medvirket i flere operaproduksjoner, blant annet La Traviata i Bodø og Tromsø og Eugene Onegin.