Back to All Events

Julejazz - Grønnåsen kirke

For tredje år på rad inviterer vi til skikkelig jazzkonsert før jul! Denne gangen har vi med oss saksofonist Fred Glesnes med band. 

Fred Glesnes har lang fartstid som musiker, komponist og storbandleder. Han har valgt Nord- Norge som base, men har gjennom mange år turnért hele landet og resten av Europa med sine egne bandprosjekter og som musiker for et bredt spekter av artister. I tillegg har han i en årrekke ledet Tromsø storband. Denne kvelden tar han med seg et band bestående av swingende jazzmusikere for å lage julestemning sammen med Vokal Nord!

Vi kan by på en fin miks av kjente julelåter fra jazzens standardrepertoar, salmer og julesanger fra norden, i tillegg til verker av den britiske komponisten John Tavener. Dirigent for anledningen er Espen Myklebust Olsen.

Vi skal i alle fall gjøre vårt beste for å sikre at alle hjerter blir "merry and bright"!

Billettpris: ordinær 200/ student 100/ under 18 år gratis
Billettsalg i døra. Vi tar både kort og kontant!

Vokal Nord er støttet av Norsk Kulturråd, Troms Fylkeskommune og Tromsø kommune

Earlier Event: December 10
Julejazz - Nordreisa kirke