Julejazz med Marit Sandvik, Frode Nymo m.fl

plakat av Elin Mathiassen

plakat av Elin Mathiassen

Jazz, joik og julestemning når Vokal Nord møter jazzmusikere til førjulkonsert. 

Lite kan lokke fram den deilige julestemningen som et klokkeklart vokalensemble. Når Vokal Nord inviterer til Julejazz er det nettopp det som står på agendaen, og da med nordnorsk signatur. På repertoaret finner en kjente og kjære navn som Terje Nilsen, Arvid Hansen, Susanne Lundeng og Frode Fjellheim. Innleid solist for anledningen er Marit Sandvik, ei dame som over lengre tid har profilert seg som en av Norges fremste fortolkere av vokaljazz. På saksofon finner vi Frode Nymo, kjent fra blant annet Urban Connection og en rekke prestisjetunge festivaloppdrag i inn- og utland. Øvrige bandmedlemmer er også hentet fra øverste hylle i vårt nordlige jazzbiblioteket: Tore Bruvoll, Christo Stangnes og Tobias Solheim-Nilsen. Dirigent er Bjørn Andor Drage. 
Vokal Nord regnes som Nord-Norges fremste kammerkor og de har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt de siste årene. 

Medvirkende:
Vokal Nord
Marit Sandvik – vokal
Frode Nymo – saksofon
Tore Bruvoll – gitar
Christo Stangnes – kontrabass
Tobias Solheim-Nilsen – trommer
Dirigent: Bjørn Andor Drage