Back to All Events

JULA KJÆM! // Vokal Nord og Ishavsguttene inviterer til julekonsert!

  • Ishavskatedralen 41 Hans Nilsens veg Tromsdalen, Troms og Finnmark, 9020 Norway (map)

Vokal Nord inviterer til julekonsert i Ishavskatedralen i Tromsø hvor vi som alltid har med oss Ishavsguttene!

Sammen med dirigent Alejandro Pance geleides vi trygt gjennom juletoner til varme og ettertanke - fra Trygve Hoff i nord til Ramirez i sør.

Har du hørt om vår vennepris? Ta med en venn gratis ved kjøp av ordinær billett! Både ordinær billett og vennebillett skaffes i billettlenken.

Hjertelig velkommen skal dere være!

Billetter: https://vokalnord.hoopla.no/event/2987541568?fbclid=IwAR3bsz_QfvntfF3KMIrwSHE_SAtl2bKY-1KoIDbSOWHj35nMBNYQ4Xu0YpI

Dirigent Alejandro Pance

Født i Argentina og bosatt i Tromsø. Alejandro avla eksamen i kordireksjon i 2021 ved masterstudiet på Norges Musikkhøgskole under Prof. Grete Pedersen, etter studier i orkesterdireksjon og piano i sitt fødselsland. Han er dirigent for Tromsø Akademiske Kvinnekor, Det Norske Mannskor av 1995 og Grønnåsen Kirkekor, og har tidligere jobbet med kor som Det Norske Solistkor, Vokal Nord, De Norske Kammersangere, Asker Kammerkor, Coro Polifónico Nacional Argentino, Rundfunk-Jugendchor Wernigerode og Tous Ensemble. Han har deltatt i en lang rekke internasjonale seminarer og mesterklasser med dirigenter som Daniel Reuss, Florian Helgath, Kaspars Putniņš, Håkon Daniel Nystedt, André van der Merwe, Romāns Vanags, Douglas Bostock og Ariel Alonso. I 2020 fikk han Noël Minet Stipendiet og i 2021 Kulturrådets Statens Kunstnerstipend. Han ble valgt ut som første reserve for Eric Ericson Prisen 2021 og deltok i 2022 Fosco Corti International Competition for Choral Conductors.