Back to All Events

Konsert med Vokal Nord - Ringvassøy kirke

Hjertelig velkommen til konsert med Vokal Nord!

Dirigent Bjørn Andor Drage loser oss gjennom et flott repertoar som denne gangen er sammensatt av musikk både fra "kontinentet", og fra vårt eget hjørne av Europakartet. Konserten rammes inn av to flotte, britiske korverk. Underveis vil vi få høre både barokkmusikk, mektige orgelimprovisasjoner samt vårt varemerke som er tradisjonsmusikk fra nord. Det blir i tillegg en uroppførelse av et nytt verk laget til Vokal Nord av komponist Jan Sandström. Vi skulle egentlig på turné til Tyskland med dette repertoaret, men på grunn av korona ble det dessverre ikke slik. Heldigvis har vi fått storfint besøk av organist Johannes Geffert på denne turneen! Geffert er professor i orgel og improvisasjon ved konservatoriet i Køln.

Om Vokal Nord

Koret Vokal Nord fra Tromsø har i flere år markert seg som et av landets fremste vokalensembler.

I front står kunstnerisk leder Bjørn Andor Drage fra Salten, som leder koret gjennom både klassiske storverk, tradisjonsmusikk fra nordområdene eller moderne, nyskrevne verk. Koret holder til i Tromsø, men har sangere fra hele landet – spesielt fra den nordlige landsdelen.

Inngang kr 200 /100 / gratis Ordinær/ student/ under 18 år NB! To for en: Kjøp en billett, ta med en venn gratis! Billetter kjøpes i døra (kort/ kontant) eller på hoopla.no

Vokal Nord er støttet av Kulturrådet, Troms og Finnmark Fylkeskommune og Tromsø kommune.