Back to All Events

Påskeoratoriet - Narvik kirke

Musikk i Nordland har den store glede av å invitere til et storslagent korverk første lørdag etter påske i vakre Narvik Kirke. Få høytider har fått så mye vakker klassisk musikk skrevet til seg som påsken og Påskeoratoriet av Johann Sebastian Bach er en av manges store favoritter. Gjennom et unikt samarbeid mellom MiNensemblet, Hærens Musikkorps, Brøstadbotn Barokk Band, Paulus Barokk og solister fra Vokal Nord, Vocal Art, Narvik Kirkes Kammerkor og Trondenes Motettkor skal scenen der apostlene Peter og Johannes og Maria Magdalena finner Jesus` grav tom spilles ut. Vi lover høy gåsehudfaktor når kirkerommet fylles av Bachs mektige musikk. Musikalsk leder er Bjørn Andor Drage. Konserten støttes av Norsk kulturråd.

Besetning:
Musikk i Nordland
Hærens Musikkorps
Brøstadbotn Barokk Band
Paulus Barokk
Vokal Nord
Vocal Art
Narvik Kirkes Kammerkor
Trondenes Motettkor
Musikalsk leder Bjørn Andor Drage


Billett: 250,- / 150,- (student, honnør) Kan kjøpes på Kirkekontoret, Narvik Menighetshus eller på nett.