Back to All Events

Matinékonsert Vengsøy

Søndag 14. mai blir det konsert med Vokal Nord på Vengsøy! Konserten finner sted på Grendehuset. 

På konserten vil du få høre et stort mangfold av klanger fra nordområdene, gjennom både finsk og kvensk musikk, joik og nordnorske folketoner. Det blir også innslag av kontemplativ gregoriansk sang. På konserten vil vi forene det skjøre med det voldsomme, det vakre med det skarpe til det som blir en vakker musikkopplevelse i naturskjønne omgivelser. 

///Billetter kan forhåndskjøpes på hoopla.no///
Inngang kr 100/ under 18 gratis

Vil du ta turen fra Tromsø eller omegn? Fra Tromsø er det en drøy halvtimes kjøring til fergeleiet i Belvik. Herfra går ferga til Vengsøy klokka 0930 og 1400, og du rekker konserten enten du tar den ene eller den andre avgangen. Tar du den tidlige ferga, kan du ta deg en frisk fjelltur før konsertstart!

Fergeturen er gratis for fotgjengere (tar kun betaling for biler). Det tar et kvarters tid å gå fra fergeleiet til grendehuset om du velger å la bilen stå igjen i Belvik.
Retur kl. 1635 eller 2100.