Back to All Events

Jubilate - Bodin kirke

Vokal Nord og et knippe av Nord- Norges flotteste orkestermusikere holder konsert med musikk av Henry Purcell (1659-1695), Johann Sebastian Bach (1685-1750) og Giovanni Platti (1692- 1763). Alle hører til barokken, men er likevel svært forskjellig i stil og uttrykk. Purcell og Bach gir oss henholdsvis engelsk tidlig- barokk og tysk sen- barokk, mens italieneren Platti mestret teknikker fra italiensk kirke - og teaterstil. Purcell klarer å gi musikken noe vi opplever som en typisk engelsk klang – enten det er i sorg, som i musikken til Queen Marys begravelse, eller i glede, som i hans strålende Te Deum. 

Koret ledsages av et sammensatt orkester som spiller på tidsriktige instrumenter.

Billettpris: ordinær 200/ student 100/ under 18 år gratis
Billetter selges ved inngang. Vi tar både kort og kontanter.

Vokal Nord er støttet av Norsk Kulturråd, Troms Fylkeskommune og Tromsø kommune.

 

Earlier Event: August 28
konsert i karmelittklosteret
Later Event: October 28
Jubilate - Svolvær kirke